Encantat de conèixer-te

Qui som?

Radiodifusió Catalana (Catalan Broadcasting), va iniciar, l'any 1987, (web) un programa de ràdio a Melbourne en llengua catalana i segments en anglès. L'entitat, que actuava dins de l'emissora pública 3ZZZ Ethnic Public Radio, va cessar les seves actuacions radiofòniques l'any 20006. Subseqüentment, les tasques que menava com associació es van reduir al mínim i ens vam plantejar l'opció de dissoldre la societat.

Tanmateix, es va pensar que era important mantenir el grup encara que amb una estructura molt reduïda i continuar contribuint en la tasca d'emancipació nacional del nostre poble.

El nucli permanent de Catalan Broadcasting continua l'activitat a Internet mantenint aquesta pàgina web i publicant la local d'Austràlia del diari electrònic Vilaweb.

L'aspecte social de la comunitat catalana a Melbourne està, des de fa uns anys, molt ben servida pel Casal Català de Victòria. Entitat amb la qual no hi tenim cap vincle -a part de ser-ne socis a títol personal.

Us recomanem visitar el Casal si voleu posar-vos en contacte amb persones que valoren i aprecien la cultura catalana. Podeu començar donant un cop d'ull al lloc web de l'associació.